Hallo, Ik Wil me even voorstellen: Mijn naam is Hans Licht en heb als hobby, Fotografie en alles wat er om heen draait. Ik fotografeer allles Als het maar oud, mooi en interessant is. Ook tijdens Vakantie ben Ik er druk mee. Ik doe ook nog een beetje aan video, maar dan zonder fratsen. De video`s zullen meestal op de You Tube pagina Staan. Zijn het familie foto`s,krijgt u de code van mij via mail. Mocht u  ze willen zien mail via de website. Wij zouden het fijn vinden Als u onze stie bezocht hebt. U op of aanmerkingen heeft stuur dan even een mail naar ons. Alle foto`s hebben een watermerk wilt u  en foto kopieren stuur ons dan de via de website een. mail Zo kunnen we u verder helpen .

 

Hemelvaartsdag te Lieren

Ik ben de gelukkige eigenaar van een Nikon D 300. Die is digitaal en ik ben er nog heel blij mee. Hij heeft natuurlijk niet alle mogelijkheden die de nieuwere series hebben. Maar dan komt het foto bewerken, Photoshop Elements en Ligtroom. Daar kun je zeer leuke foto`s mee veranderen dus weer studeren alweer.Uit een boek lezen vind ik niets maar digitale instructie filmpjes kijken dat is beter. En geeft u snel de mogelijkheden die een programma u biedt. 

Wanneer je denkt zou ik dat wel kunnen , ik kan je adressen mailen waar men je alles leert. Je moet alleen de cursussen volgen (link pagina) En men zal je er wel een schijntje voor laten betalen. Op You Tube staan veel voorbeelden maar dat is soms moeilijk i.v.m. de engelse taal en hun engelse versie van het programma. Onze mensen hier nederlandse video`s en programma`s. Soms geven ze ook nog andere cursussen.

IK WENS U VEEL PLEZIER MET FOTOGRAFEREN EN BEWERKEN. HEEFT U VRAGEN ZIJN ER ALIJD WEL MENSEN DIE IK VOOR U KAN BENADEREN.

Met vriendelijke groet Hans Licht